Referenser

Hemstädning varannan vecka

”Seriöst och professionellt utförd städning. Fullt pålitlig under de 2,5 år som jag använt Edytas firma. Kommunikationen fungerar alltid perfekt och resultatet på städningen är mycket bra utfört."

Lea Rosengren
lea_rosengren@hotmail.com

Hemstädning

"Vi är mycket nöjda med Frihets tjänster. Det underlättar vår vardag och är prisvärda. Det vi uppskattar mest är noggrannhet, lyhördhet & flexibilitet. Det går lätt och snabbt att kommunicera. Edyta följer alltid upp hur vi upplever servicen. Vi kan varmt rekommendera dem."

Helena Solheim
familjen@solheims.se

Veckostädning 130 kvm i Södertälje

"Mycket bra utförd städning , trevligt bemötande . Som jag varmt rekommenderar"

Liselott Kristoffersson

Hemstädning varannan vecka 140kvm i Södertälje

"Jättebra städning, snabb och smidig återkoppling, flexibla och tillmötesgående och jättetrevlig personal!"

Anna Persson

Hemstädning 76 kvm varannan vecka i Stockholm

"Ett bra och proffsigt företag. Jag är alltid nöjd med deras städning, de städar hos mig varannan vecka. De är snabba, flexibla och är inte dyra. Det är klart ett företag jag rekommenderar."

Jaroslaw Bartosiak

Städning

"Jag bor i en villa och har haft städningen utförd av Fedma i cirka 3 år. Städningen utförs alltid på ett mycket noggrant och professionellt sätt. Jag kan varmt rekommendera Fedma."

Per Gunnermark
per.gunnermark@gmail.com

Hemstädning 127 kvm varannan vecka i Grödinge, Botkyrka

"Trevligt bemötande, energiska, flexibla, bra pris och bra resultat. Vi är nöjda."

Patrik Blomdahl

Hemstädning ca 70m2 i Södertälje

"Funkar bra, dom gör vad dom ska enligt vad vi kommit överens om"

Mvh
Hans

Hemstädning varannan vecka

"Jag är en mycket nöjd kund! Det är så bekvämt att ha Frihet Städ som leverantör. Förutom att det alltid är rent och snyggt när de varit och städat, flyter allt det andra bara på. Skulle jag behöva ändra något eller om jag har något speciellt önskemål tar jag kontakt och får återkoppling meddetsamma. Utan krångel, helt enkelt! "

Maria Hultman
mariamiahultman@gmail.com

Hemstädning varannan vecka

Jag blev rekommenderad att använda mig av frihetstäd av en vän. Jag är och har alltid varit supernöjd. Aldrig några problem om jag inte önskar städ en viss gång. Frihetstäd erbjuder alltid en ny dag och tid om familjen tex blir sjuk. Vi får alltid snabb återkoppling på vår fråga. Önskar vi extra städ tex fönster el ugn så löser Frihetstäd alltid det. Det är alltid kliniskt rent när vi kommer hem. Kan verkligen rekommendera Frihetstäds tjänster.

Therese Asperman
070-425 40 47
asperman19@hotmail.com

Hemstädning varannan vecka

Vi har haft svårt att hitta ett företag som mötte vårt behov av kvalitet på städningen, men jag kan starkt rekommendera frihet städ. Företaget har ett professionellt och mycket trevligt bemötande. Man känner sig sedd som kund och det tas alltid hänsyn till vårt behov. Frihet städ är flexibla , arbetar kundfokuserat och alltid med bästa resultat på städningen.

Helena Frennmark